tisdag 27 oktober 2009

The battle rages on

I helgen gick jag en sväng på krogen. Naturligtvis blev jag syrak så fort jag kom förbi dörrvakten. Eftersom jag inte ville låta min skinnjacka hamna i orätta händer, hade jag, delvis även med tanke på min känsliga hälsa, tagit på mig en extremt ohård vinterjacka. När jag för en gång skull alltså hade behov av en blodsugande garderobiär, hade de banditerna tagit ledigt, varför jag tvingades ansluta mig till den församlade kamratkretsen klädd som den mes jag kanske innerst inne är.

Inte blev det bättre när jag fick höra att min blogg blivit tråkig. "Ja, men va fan? Va ere för mening när jag aldrig får nå kommentarer? Ja kan ju lika gärna skriva på eyak!" svarade jag uppbragt. "Måste du ha bekräftelse hela tiden?" blev den hånfulla repliken på detta, varpå samtalet avstannade för att aldrig återupptas.

Men den som tycker att det varit ovanligt många ironiskt sockersöta kommentarer de senaste dagarna, förstår nu varför.

I don't need no one
You can keep your sympathy
(Saxon)

4 kommentarer:

 1. "Var icke gramse, mäster, ty de veta icke vad de säga."

  Jesus Josefsson
  Nasare

  SvaraRadera
 2. Det är bra för dig att vi läsare får tråkiga inlägg ibland. Då framstår du sedan som fullständigt lysande fast du egentligen är halvkul.

  SvaraRadera
 3. "Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig" innebär ju inte att alla vi andra kommer vara så tillbaka. Så fortsätt du skriva, vännen.

  SvaraRadera
 4. Tvivla aldrig på din storhet som bloggare. Du är grymt bra rakt igenom! Heja dig! Jag kommer att läsa dig och kommentera till döddagar. Och jag vet att kommentarer är den gödsel som får grödan att växa!

  /Anonym C

  SvaraRadera