onsdag 13 januari 2010

I was turning, tyres burning

Stressad, andtruten och irriterad försökte jag i morse köpa ett 80-kort (ja, nu för tiden heter det säkert något annat) på Pressbyrån i Farsta strand. Ni som följt denna min ännu inte prisbelönta blogg har nog en aning om vilka känslostormar som rev mitt svarta inre när deras "SL-maskin" var trasig.

Och ett par dagar tidigare hade jag i min hemliga identitet som medelålders gubbe i Venomtröja varit ut och kört bil i Handen när jag skulle svänga höger och en blådåre utan känsla för trafikvett som svängde vänster fick för sig att lägga sig på tutan. Jag tänkte göra en handbromssväng och hoppa ut och börja veva, men besinnade mig och tänkte så här: "Melker, eller vad jag nu heter i verkligheten, låt Wulfahariaz ta hand om det här."

Jaja, i min bojkottserie som hitintills innefattat babianföretaget Secor och Farsta centrum har jag nu gått ett steg längre i det att jag satt mig på min balkong, snidat en nidstång, blodristat densamma med grovhedniska skräckrunor och riktat den mot i stort sett hela jämrans Södertörn.

Det var länge sedan jag var så här arg.

5 kommentarer:

 1. Det är väl det närmaste man kommer en verbal blodörn, det.

  SvaraRadera
 2. Att rista äkta blodörn är väldigt olagligt, så det fick bli så här.

  SvaraRadera
 3. Hej du, får man börja en mening med ordet Och?

  SvaraRadera
 4. Det går alldeles utmärkt. Jag har i alla fall aldrig sett någon regel som förbjuder det, men är förstås medveten om att många har blivit tillrättavisade av sina skollärare på den här punkten. Frågan är var dessa fick idén ifrån. (Både Bibeln och Strindberg har för övrigt meningsinledande kopulativa konjunktioner.)

  SvaraRadera
 5. Jaha, här har man gått runt och trott att detta var en styggelse. Måtte djävulen ta alla lärare från min ungdom.

  SvaraRadera