torsdag 17 december 2009

Det svänger!

Min popularitet fluktuerar vilt. Nu har jag en inte så speciellt inflytelserik blogg.

Faktum är att jag inte har en susning över hur många läsare jag har. Det vore trevligt om ni som ser det här inlägget skriver något i kommentarsbåset. Ni kan ju alltid julönska vad ni skulle vilja läsa mer om. "Mera metall!", "jättemycket mer långrandigt språkbabbel", "Pernilla Wahlgren-överfall", "inkoherenta kåserier", "kort och barskt", "monoteismens kvävande struptag", "levandefödande tandkarpar", "polyglotta gitarrhjältar" eller vad ni nu känner för så får jag ett begrepp över hur många vi är.

Legio mihi nomen est, quia multi sumus.

14 kommentarer:

 1. Propterea versum est proverbium: "Num et Wulfahariaz inter prophetas"

  SvaraRadera
 2. Jag fick tips om den här hemsidan via min fd. kollega, tillika vokalist i det så kallade hårdrocksbandet "Den store trollkarlen". Jag vill nog mest se en fortsättning på det mesta. Eller såhär: ju mer apart, desto bättre.

  SvaraRadera
 3. mera smart ilska och alliterationer

  SvaraRadera
 4. Än så länge låter det genomförbart.

  SvaraRadera
 5. Mina önskningar faller förmodligen inom kategorin "språkbabbel" - men det MÅSTE inte vara långrandigt, kan du hålla det mer åt "intressant och informativt med en twist åt humorhållet" så fortsätter jag att komma hit..

  SvaraRadera
 6. Förlåt att jag inte är så snabb i vändningarna när det gäller kommentarer o dyl, men vill bara läsa mer av det mesta. Jag bugar för det som varit och önskar Er en god jul. /Patrik

  SvaraRadera
 7. Jag säger bara keep up the good work!

  SvaraRadera
 8. Kanske en dikt skulle passa nu i juletid. Gärna en som man inte förstår.

  SvaraRadera
 9. Det blir mycket språk.
  Elaka tungor skulle kunna hävda att allt diktande obegripliggör det man egentligen vill ha sagt. Det klarar jag galant! Men det får bli allittererat! Vidare kommer jag att profetera lite när jag tänkt klart. Än så länge ser jag bara framtiden för hårdrocken, friidrotten och nordistiken.

  SvaraRadera
 10. Jag vill läsa mer om Brash..

  SvaraRadera
 11. Fortsätt dissikera språk, trakassera Pernilla Wahlgren och lyssna på hårdrock.

  SvaraRadera
 12. Jag ska göra allt som står i min makt.

  SvaraRadera
 13. Jag säger bara Gott Nytt Efterskott, och fortsätter läsa.

  SvaraRadera