måndag 25 oktober 2010

Historieförfalskning

Jag har tidigare meddelat att Sweden Rock Magazine på sistone har blivit totalt oläslig. Nu har oförmågan till normal tankeverksamhet spritt sig till Sweden Rock Festival. På deras hemsida når en för övrigt som väntat taffligt skriven text om Ozzys karriär en idiotins höjdpunkt i följande mening.

För att inte tala om det allra viktigaste, själva soloplattorna.
Jag vet inte hur man är funtad om man på allvar tycker att "No More Tears" och "The Ultimate Sin" är VIKTIGARE än "Paranoid" och "Master of Reality", för att ta några exempel ur högen.

Oh yeah baby ...

6 kommentarer:

 1. Minns en gammal artikel i SRM där två medelålders festivalbesökare intervjuades om sin favorit artist. Ehh ... Ozzy e cool ... å hans band ... va hette rom nu igen ... Black ... eh Sabbath ... ja just det.

  SvaraRadera
 2. Sabbath utan Ozzy = fungerar.
  Ozzy utan Sabbath = fungerar inte.

  Se där, ett hårdrockaxiom.

  SvaraRadera
 3. Det är sällan jag ryter till, men nu måste jag säga till på skarpen. "Heaven and Hell", "Mob Rules" och den heliga "Born Again" har för evigt sina platser i den ortodoxa hårdrockens kanon. Det vet alla.

  SvaraRadera
 4. Ajajaj ... Jag missförstod totalt Thomas. Jag håller förstås med (även om det finns ett kvartsdussin hyfsade Ozzy-låtar).

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är roligare när du skriver om kläder.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att Sabbath är bättre utan Ozzy och att 3 första soloplattorna är bättre än det mesta tidiga Sabbath som även det är helt fantastiskt bra. Har förmodligen med upptäckarordning och ungdomskärlek till 80-talsHeavy Metal att göra. Jag vet dock vad som är rätt och förnekar därför inte Wulf's lag om Sabbath och Ozzy. Den är korrekt. Jag har fel.

  SvaraRadera