tisdag 27 juli 2010

"Med gråten i halsen ..."

Jaha, nu är det pridesäsong och den vanliga frågan om ett eventuellt botemedel mot homosexualitet väcks, ty när man bokar en sådan artist som Dr Bombay måste man vara sjuk. Jag har också förstått att Anna Book är en stor gayikon.

Varför? Det finns två alternativ: 1) LHHBBTT-folket är mentalt efterblivet och befinner sig på en femårings nivå i sin musikaliska utveckling. (Då är det vår samhälleliga plikt att hjälpa dem.) 2) De är utstuderade mobbare som tycker lyteskomik är det bästa som finns. (Då måste vi skydda deras offer.)

Å andra sidan påstås Hammerf*ll skola spela på Sonisphere, vilket faktiskt är ännu värre. Jag säljer nog min plåt och glider ner på Pride i stället.

4 kommentarer:

 1. eg burde sjølvsagt sitja på svara her. det gjer eg ikkje, då eg ikkje er noko aktiv i LHHBBTT-miljøet, som du kallar. meiner likevel at dei som VERKELEG treng hjelp, er "Allsang på Grensen"-folka (de har garantert ein svensk parallell). dei er mange fleire, og finn det fornøyeleg å sitja på plaststolar og syngja med til t.d. Carola og DeLillos, heile sumaren gjennom. Dette blir sendt i fjernsynet. TEKSTA.

  SvaraRadera
 2. Jo, vår parallell är förstås "Allsång på Skansen" och det har jag nog också skällt på.

  SvaraRadera
 3. Förresten såg jag Hypocrisy på Arvika, ville bara säga det. Riktigt bra var dom också.

  SvaraRadera
 4. Med all denna synth är det synd att avvika till Arvika. Å andra sidan är det lovvärt med en festival med riktigt namn. Rockweekend, Getaway, Sweden Rock Festival, Sonisphere, Metaltown ... Man får ju skämmas!

  SvaraRadera