fredag 14 maj 2010

Posör!

Personangrepp är, förutom då de är riktade mot Adam Alsing, Peter Settman och Pern*lla Wahlgren, inget jag har velat ägna mig åt här på vad som med ett vulgärt och motbjudande ord brukar kallas min blogg. Jag skulle också kunna tänka mig att göra undantag för Kristi brud, Jonas Gardell, Pernilla Månsson Colt, Promoe, Felix Herngren, Moira von Wright, Alec John Such, Rivaldo, Josefine Crafoord, Anders Pilz och några till, men det skulle nog snabbt bli en otrevlig stämning.

Tyvärr måste jag för min sinnesfrids skull skälla på en ytterst misshaglig person, nämligen Martin Carlsson.

Tidigare har han skrivit i Expressen (vilket innebär att han är oren) och Close-Up (vilket betyder att han har dåligt omdöme).

Särskilt tre saker drar jag mig till minnes ur Martins värdelösa produktion:

1. Martin skvallrar om hur han står tätt intill Kirk Hammett och pratar förtroligt om hårvårdsprodukter.

2. Martin berättar med darr på rösten om hur han på nåder får vara med på party hos de farliga killarna i Biohazard som brottas med varandra så att de bryter revbenen. Martin gömmer sig förmodligen under en soffa.

3. Martin skryter om hur han, Martin, den jättetrevlige helylleskillen, bjuder Dimebag på en drink, varvid denne blir alldeles rörd över att Martin är så himla osjälvisk och empatisk att Martin ger Dimebag en drink från Martin.

Problemet är nu att denne Carlsson har tagit över Sweden Rock Magazine, som tidigare var en läbar och -värd tidsskrift, som bara led en aning av semikoloncancer, men nu saknar allt existensberättigande. Första numret under den nya regimen hade en motbjudande pinupbild med en barbröstad posör på omslaget. Sådant skit går ju inte att köpa! Nästa nummer såg en aning mindre frånstötande ut, men efter att ha läst Martins ledare om hur Martin sålde Martins LP-skivor totalvägrar jag.

Vi behåller våra skivor tills vi dör.

4 kommentarer:

 1. Personangrepp och personangrepp, för resten ... Det är säkert inget fel på honom som person, men han borde jobba med något annat. Det gör jag.

  SvaraRadera
 2. Nåväl, ett av hans mer roande reportage handlade om när han fick lära sig suga och svälja av Rob Halford, dvs när Judas Priest-sångaren lärde Martin att äta ostron. De sexuella anspelningarna haglade faktiskt inte så mycket, vilket väl ändå får bli en stjärna i kanten till hr Carlsson. Sådant är annars väl tacksamt för kvällstidningsjournalister.

  /Herr orkar inte logga in

  SvaraRadera
 3. Det mest fantastiska i det här är att en icke-hårdrockare har tagit på sig rollen som hårdrocksskribent. Jävla mupp. Personangrepp mot denne fjant är inget annat än på sin plats. Självfallet slutade alla vi riktiga hårdrockare att läsa Sweden Rock så fort den nu blev posör-förstörd på riktigt!

  SvaraRadera
 4. Herr orkar inte logga in: Du tycker inte att själva orden "suga" och "svälja" i sig var obehqagligt kvällstidningsmässiga så det räckte?

  Anonym: Det är korrekt. De kunde lika gärna ha plockat in Annika Sundbaum-Melin.

  SvaraRadera