torsdag 18 juni 2009

Många bollar i elden

Jag ska vara med i en tävling om bästa "blok". Därför har jag i dag varit tvungen att sno ihop en virtuell bok att lägga upp på http://vulkan.se/ i stället för att göra något vettigt med bloggen. Jag ber om ursäkt för allt besvär.

4 kommentarer:

 1. Så här står det på baksidan. Tack.

  Även om vi hittar fel antar vi att de på något lurigt sätt är rätt. Vi är blott lamm skrämda till lydnad under den mäktiga vargens penna. Vi böjer oss i djup fruktan! (15 juni)

  och jag skrattade högt för mig själv... Som lingvistiskt vurmande för det svenska språket kastades jag hit av min tatuerare?! Och vips hade jag äntrat Wulfahariaz värld, herrens vägar äro förunderliga! I will be back, som de säger på utrikiska. (25 maj)

  Jag är ledsen men jag skrattar till och med åt det här inlägget. Du kan inte låta bli att få till det helt enkelt. (25 maj)

  Vem sa att det gör ont när knoppar brista, när de i själva verket snarare kan få den onde att mjukna till ord som påminner om välmenad och välvillig poesi?! (25 maj)

  Ser det framför mig. Pilotisar och nylångt hår. Bister uppsyn. Lite fet. (19 maj)

  För att citera Ernst-Hugo Järegårds nackspärr: "Fan vad underbart". (14 maj)

  Trodde för övrigt aldrig att jag skulle läsa en blogg under min livstid, men nu är jag fast. En angenäm resa i både lysande och bitter klarhet. Fortsätt!! Mer mer mer!! (12 maj)

  Där fick hon! (29 april)

  Vi vill helt enkelt ha mer! (24 april)

  Nu skrattar jag så tårarna sprutar! Fler sådana kassa inlägg! (24 april)

  Hela den nakna sanningen står nu avklädd framför mig. (22 april)

  Tack för alla skratten min vän! Jag blir glad av din ljuva bitterhet! (29 mars)

  Oj, då är det bäst att jag skärper mig och gör mitt allra yttersta när jag nu vågar mig på att lämna en kommentar i din alldeles förträffliga blogg. Jag vill bara säga att jag diggar dig fett. Jag menar digge digge digge digge diggar dig. (27 februari)

  SvaraRadera
 2. Så kul! Jag såg boken på vulkan. Hoppas att det går bra för dig:-) Jag känner mig som en vinnare redan med min blok "Alla dessa vackra kvinnor".

  kram från Pennelina

  SvaraRadera
 3. Pennelina är som synes mycket vänlig och uppmuntrande. Sådan är inte Wulfahariaz.

  SvaraRadera
 4. Hi hi! Det håller nog inte alla med om:-) Men tack i alla fall!

  SvaraRadera