tisdag 16 juni 2009

Finn fem fel!

Nåja, en av grönsakerna kan ha lite varierande stavning. Annars är nedanstående citat från Pern**la Wah**rens blogg (15/6) ett riktigt bra pyssel i hängmattan: Käckt, N**la!

Jessica bjöd på hemgjorda torskburgare med bacon, ruccola, avocado och egen "cecar-dressing" gjord på ägggula, vitlök, olivolja, dijonsenap och pressad citron! Till detta serverades ungstekt färskpotatis! MUMS!
Supersmart att göra burgarna med mörkt rågböd istället för onyttigt ljust hamburgerbröd!


Eller vänta lite nu ... Ett av orden innehåller faktiskt hela två felstavningar, så det går alldeles utmärkt att finna fem fel. Skicka in era svar hit, så vinner ni kanske min vänskap.

(Om N**la är dyslektiker ber jag om ursäkt, men jag tror faktiskt att hon stavar så här illa med flit för att plåga oss; hon är en hemskt, hemskt, hemskt hemsk människa.)

8 kommentarer:

  1. Eller vad vet jag. Jag kanske har fel. Nedanstående är korpat ur kommentarerna på hennes blogg:

    Hej Pernilla, jag läser sällan bloggar men din tittar jag in på då och då och vet du att jag blir lika glad varje gång. Så härlig stämning. SÅ mycket positiv energi. Inte för att jag förstår hur du hinner allt - men jag blir inspirerad ändå! Tack för det! Kram

    SvaraRadera
  2. Var inte hon ihop med ett sånt där mörkt rågböd förut? Kanske ett ljust vore bättre ...

    Tycker alltid det är lika roligt när såna här personer använder ordet "supersmart". Ordet förlorar liksom helt sin värderingsförmåga då. Nu är det helt omöjligt för mig att veta om jag skall använda råg i middagsbullarna.

    SvaraRadera
  3. Dessutom brukar jag inte göra mina burgare av varken vete eller råg. Köttfärs blir godare. Men det är ju bra om man har vegetarianer på besök.

    SvaraRadera
  4. "Cecar-dressing"
    "Ägggula"
    "Ungstekt"
    "Ungstekt" (...igen)
    "Rågböd"

    ...om vi bara granskar stavfelen.

    SvaraRadera
  5. Alla rätt! Min nya vän heter sålunda Anonym.
    "Du å ja ska ha så djävla rolit tisammans." ur "Sökarna"

    SvaraRadera
  6. Men men ja'rå, får inte jag vara mä?

    Jag tycker att det blev lite fel att hon använde utropstecken på alla fyra meningar och utrop. Det blev liksom lite för hög takt, lite som i falsett. Men burgarn kanske blev godare så!!!

    SvaraRadera
  7. Du känner mig redan. Men kul kan vi ju ha ändå.

    Anonyma vinnaren

    SvaraRadera
  8. Och den andra Anonym är jag förmodligen dessutom släkt med. Jag har ett kontaktnät som Bergelmer när han nyss hade kravlat sig i land.

    SvaraRadera